Veneilytoimittajat ry - Båtjournalisterna rf

Veneilytoimittajat ry - Båtjournalisterna rf on vuonna 1991 perustettu veneilystä ja merenkulusta kirjoittavien journalistien ja kuvajournalistien yhdistys.

Yhdistys pitää yllä ja kehittää suhteita alan viranomaisiin Suomessa ja ulkomailla, valvoo jäsentensä ammatillisia etuja sekä kehittää jäsenistönsä ammatillista osaamista erikoisalallaan.

Yhdistys järjestää vuosittain tapaamis- ja keskustelutilaisuuksia alan järjestöjen, ammatinharjoittajien ja viranomaistahojen kanssa sekä kouluttaa jäsenistöään erilaisissa kurssi- ja seminaaritilaisuuksissa. Myös jäsenistön vapaa-ajan tapaamiset eri teemoilla ovat yhdistyksen ohjelmassa.

Yhdistys julkaisee vuosittain ilmestyvää Veneilyn Mediakontaktit -kirjasta, josta ilmenevät jäsenistön yhteystiedot sekä tärkeimpien alan yritysten ja viranomaisten sekä sidosryhmien yhteyshenkilöt.

Yhdistykseen kuuluu yli 80 veneily- ja merenkulun asioista kiinnostunutta journalistia ja kuvaajaa eri puolilta Suomea. Edustettuina ovat lähes kaikki valtakunnalliset mediat, paikalliset mediat, alan erikoislehdet sekä radio ja TV.

Tarkemmat tiedot tästä» (PDF, 314 kb)